Open Vld ruimt zwerfvuil

Jozef Mertens, Paul Francen, Patrick Vandijck, Joke Massart, Marina Dierickx en Camiel Bouvin zetten zich in voor een propere gemeente.
VDT Jozef Mertens, Paul Francen, Patrick Vandijck, Joke Massart, Marina Dierickx en Camiel Bouvin zetten zich in voor een propere gemeente.

Voor de tweede maal dit jaar organiseerde Open Vld Kortenaken een zwerfvuilactie. Ditmaal werden de bermen en beken langs de Hollestraat, vanaf de grens tussen Waanrode en Miskom, en de Heerbaan tot aan de brug over de Velpe, alsook de Nieuwstraat vanaf de Hoeledensebaan tot aan Schotsebos geruimd. Het resultaat van twee uur zwerfvuil rapen kan je op de foto zien. 

“Met deze actie toont onze partij aan dat het zwerfvuil een probleem is dat het hele jaar dient aangepakt te worden. Ook de volgende jaren zullen wij deze actie blijven herhalen”, aldus Paul Francen, gewezen schepen van Leefmilieu.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.