Landelijke Gilde Hoeleden-Stok viert zondag haar 100ste verjaardag

De Panishoeve is het decor voor de viering 100 jaar Landelijke Gilde Hoeleden-Stok.
RV De Panishoeve is het decor voor de viering 100 jaar Landelijke Gilde Hoeleden-Stok.
Landelijke Gilde Hoeleden-Stok blaast honderd kaarsjes uit en dat wordt zondag 14 juli gevierd op de Panishoeve, het landbouwbedrijf van Patrick Huys en Diane Sprimont aan de Hoeledensebaan 34 in Hoeleden. Iedereen is welkom.

Om 10 uur is er een eucharistieviering opgeluisterd door het koor Tijdloos onder leiding van Michel Hendrickx, gevolgd door een receptie met enkele toespraken van gastsprekers. In de namiddag kan je tussen 13 en 19 uur doorlopend op het landbouwbedrijf terecht voor een uitgebreid activiteitenprogramma met onder meer oude ambachten, kinderdisco met dj Benny, springkasteel, een optreden van de Jeugdfanfare Hoeleden en van vendeliersgroep Pirrewit uit Keerbergen, een rondrit met paardjes voor de kinderen onder leiding van André Vanoeveren, eet-en drankstandjes, een imker, standjes met lokale producten en een standje met het overzicht van 100 jaar Landelijke Gilde. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.