Kortenaken heeft nieuwe website

Kortenaken krijgt een nieuwe website.
RV Kortenaken krijgt een nieuwe website.
Kortenaken heeft een nieuwe gemeentelijke website gelanceerd. De vorige, die van 2015 dateerde, was toe aan een upgrade.

De lay-out werd volledig opgefrist. Voortaan kan je ook online enkele diensten raadplegen. Bovendien is de website nu ook mobiel toegankelijk. "Het e-loket biedt digitaal toegang tot het gemeenteloket", zegt burgemeester Patrick Vandijck. "Zo kan je, ongeacht de openingsuren, informatie opvragen, aanvraagformulieren elektronisch invullen, uittreksels  en attesten opvragen, en het verloop van je dossier opvolgen. Dit is zowel voor de burger als de ambtenaar efficiënter. En je spaart een verplaatsing naar het gemeentehuis uit."

De gemeente start ook met een proefproject rond 'werken op afspraak'. Zo kan je voortaan bij de dienst Ruimtelijke Ordening op dinsdag- en donderdagvoormiddag een afspraak maken. Zo kan je langskomen wanneer het jou past, lange wachtrijen vermijden, en kunnen de medewerkers zich optimaal voorbereiden. Na enkele maanden zal het systeem geëvalueerd en mogelijk uitgebreid worden naar andere diensten.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.