Jaarlijkse zitdag belastingen

Zitdag belastingen op 20 mei.
RV Zitdag belastingen op 20 mei.

Kortenaken organiseert in samenwerking met de federale overheidsdienst Financiën  (FOD) een zitdag in het gemeentehuis van Kortenaken. Dit jaar vindt deze zitdag plaats op maandag 20 mei van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur. De inwoners van Kortenaken kunnen hier terecht voor het invullen van de belastingbrief.

Vanaf dit jaar  wordt er wel enkel op afspraak gewerkt. Dit betekent dat je vooraf je invulsessie moet vastleggen. Heb je meerdere aangiftes, moet je meerdere afspraken vastleggen. Dit kan enkel telefonisch vanaf 1 april op het nummer 011/58.62.62. In totaal kunnen er 140 aangiften verwerkt worden. “Door het werken op afspraak, vermijden we een stormloop bij de aanvang en blijft de wachttijd beperkt”, klinkt het bij de gemeente. “Maak dus tijdig je afspraak want vol is vol.” 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.