Hoeleden wordt opnieuw Het Warmste Dorp

De fakkeltocht was vorig jaar een groot succes.
VDT De fakkeltocht was vorig jaar een groot succes.
De warme verenigingen  en inwoners van Hoeleden presenteren Het Warmste Dorp op zaterdag 7 december. De opbrengst van de evenementen gaat dit jaar naar de vzw Oscare, een nazorg- en onderzoekscentrum voor kinderen met brandwonden en littekens, en vzw Hartevriendjes, een vereniging voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een aangeboren hartafwijking en hun families.

“Bij deze doelen kan niemand onbewogen blijven”, klinkt het bij de organisatie. “We hopen dus opnieuw minstens evenveel volk te mogen begroeten als vorig jaar.”

Zaterdag wordt Het Warmste Dorp afgetrapt met een kerstbomenverkoop van de KLJ. VBS Het Toverpotlood verkoopt totemannen en Ziekenzorg zorgt voor pannenkoeken. Uiteraard wordt er ook voor een drankje gezorgd. Nieuw dit jaar is de escape room van de vzw Oscare. Tussen 14 en 22 uur kan je met je gezin of met je groep proberen te ontsnappen. De drie meest tactische teams krijgen een mooie prijs. Voor kinderen tot 6 jaar zijn er aangepaste opdrachten. 

De avond wordt ingezet met een fakkeltocht vanuit de vier gehuchten. Je kan vertrekken aan het nieuwe kerkhof om 19.15 uur, aan Hognoul om 9.15 uur, aan Jay’s om 19.30 uur en aan Fernanda om 19.30 uur. Alle groepen komen samen aan op het dorpsplein. “Daarna sluiten we af in de feesttent met Hoeleden Zingt voor Kerst en de fanfare. De Landelijke Gilde voorziet naar goede traditie een drankenstand en frituur Aan de kerk en restaurant ’t Heerhuys zorgen voor een lekkere kerstsnack.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.