Burgemeesters van Geetbets en Kortenaken leggen de eed af

Eedaflegging burgemeester Jo Roggen van Geetbets.
Vertommen Eedaflegging burgemeester Jo Roggen van Geetbets.

Vandaag legden Jo Roggen (Open Vld) van Geetbets, Stefaan Devos (CDV) van Kortenaken de eed af in handen van provinciegouverneur Lodewijk De Witte. 

Eedaflegging burgemeester Stefaan Devos van Kortenaken.
Vertommen Eedaflegging burgemeester Stefaan Devos van Kortenaken.

In Geetbets hebben Open Vld en de partij Hart Dorp een coalitie gesloten. Jozef (Jo) Roggen (Open Vld) is benoemd tot burgemeester. Jo Roggen, geboren op 2 december 1971 in Sint-Truiden, is arbeidspsycholoog bij de VDAB-Limburg. Hij was gemeenteraadslid sinds 2001, eerste schepen van 2007 tot 2012 en burgemeester sinds 2013. In Kortenaken hebben CD&V, N-VA en sp.a een coalitie gesloten. Stefaan Devos (CD&V) is benoemd tot burgemeester. Stefaan Devos, geboren op 31 januari 1951 in Loksbergen, is gepensioneerd. Hij was gemeenteraadslid sinds 1988, schepen van 1996 tot 2000, burgemeester van 2007 tot 2012. Op 1 januari 2022 zal Stefaan zijn sjerp afstaan aan Kristof Mollu (CD&V).




Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.