Bart Debbaut geeft lezing over hoe je boek schrijft

Tiens auteur Bart Debbaut zakt op woensdag 17 mei om 20 uur af naar de bibliotheek van Kortenaken voor de lezing 'Hoe schrijf ik een boek?'.


Van Bart verscheen deze maand al zijn negende boek, een psychologische thriller. Debbaut verwierf vooral bekendheid met zijn succesvolle reeks rond de Leuvense speurders Leyssens & Van Cattendyck maar ook zijn boek De Facebookmoorden werd in 2011 door thrillerboek.nl uitgeroepen tot beste Nederlandstalige thriller. Met En toen schiep God Kevin schreef hij ook een zeer goed onthaalde satirische roman. Van de auteur is geweten dat hij heel filmisch schrijft, met herkenbare personages in een herkenbare omgeving. In zijn lezing gaat hij met de aanwezigen op zoek naar het juiste recept om een goed boek te schrijven. Taalvaardig zijn helpt natuurlijk, maar er is meer.


Inschrijven voor deze interactieve lezing kan via kortenaken@vtb kultuur.be of online via www.vtb kultuur.be/kortenaken. Deelnameprijs bedraagt 3 euro. Leden van vtbKultuur betalen slechts 2 euro. (VDT)