Alles loopt op wieltjes op Heely-kamp

Een jongedame toont de Heely.
RV Een jongedame toont de Heely.
Kent u de Heelys al? Dat zijn schoenen met een wieltje in de zool, waardoor je overal waar je maar wil, kan stappen en kan rollen. Voor het eerst wordt er in ons land ook een kamp georganiseerd en dat vindt in de krokusvakantie plaats in Kortenaken.

“Heelys zijn niet zo eenvoudig als het lijkt”, vertelt initiatiefnemer Lothar Grob. “Veel kinderen geven het dan ook snel op waardoor ouders achterblijven met hun dure aankoop. Op ons kamp kan je Heelys gebruiken en moet je de dure aankoop dus niet zelf doen. Na een volledige dag uitproberen, kan je nog kiezen om ze aan te kopen. Bovendien leren we alle tips en tricks die je met het speciale schoeisel kan uitvoeren. Dat testen we onder meer uit op een spectaculair hindernissenparcours.”

De dagkampen vinden plaats op woensdag 6 maart in Kortenaken en op donderdag 7 maart in Waanrode. Dit is telkens het geval van 9 tot 16 uur. Alle informatie vindt u terug via www.ransbende.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.