Talentvolle band Portland komt met try-out naar De Beuk

De Belgische band Portland komt binnenkort naar De Beuk in Kortemark
rv De Belgische band Portland komt binnenkort naar De Beuk in Kortemark
Naar aanleiding van hun show op Pukkelpop komt het Belgische Portland op woensdag 14 augustus warmdraaien voor een beperkt publiek in de dakkapel van De Beuk in Kortemark. 

Een unieke kans om de band van heel dichtbij aan het werk te zien én voor het eerst een aantal gloednieuwe songs van hen te horen, net voor ze afzakken naar de heilige weide van Kiewit. Portland ging vorig jaar met de gouden medaille van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel aan de haal, nadat ze in 2016 ook al de finale van Humo's Rock Rally hadden behaald. Hun singles ‘Pouring rain’, ‘Matilda’, ‘Lucky Clover’ en ‘Expectations’ zorgden deze zomer al voor kippenvelmomenten tijdens Rock Werchter. Ze etaleren de sterktes van de groep: de wonderschone samenzang van Jente Pironet en Sarah Pepels waarrond subtiele gitaren en een batterij elektronica worden geslingerd. Hun debuutplaat volgt na de zomer en wordt voorgesteld in de AB. De deuren van de dakkapel van De Beuk in de Torhoutstraat 9 gaan open om 19 uur. Tickets kosten 12 euro (plus 2 euro reservatiekosten) en bestel je via www.witlofsessies.be en www.facebook.com/witlofsessies. De cultuurdienst van Kortemark organiseert het optreden in samenwerking met Witlof vzw.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.