Promocampagne Kortemark Rinkelt krijgt vervolg

Schepenen Lynn Vermote (Open Vld) en Christine Logghe (CD&V) stelden de campagne in 2019 voor, Kortemark Rinkelt krijgt ook in 2020 een vervolg.
RV Schepenen Lynn Vermote (Open Vld) en Christine Logghe (CD&V) stelden de campagne in 2019 voor, Kortemark Rinkelt krijgt ook in 2020 een vervolg.
De gemeente organiseert ook dit jaar in september weer een editie van de lokale fietspromotiecampagne ‘Kortemark Rinkelt’. 

Het concept is eenvoudig en promoot de lokale handel. Kortemarkenaren die al fietsend bij lokale handelaars hun inkopen doen in september maken kans op een van de twee nieuwe fietsen of een van de cadeaubonnen die de gemeente wegschenkt. “Zo stimuleren we een kwaliteitsvolle omgeving en gaan inwoners hun lokale handelaars bezoeken”, motiveert de dienst Ondernemen. Vorig jaar namen 42 handelaars aan de actie deel, verwacht wordt dat opnieuw een mooi aantal ondernemers zal deelnemen. 

Deelnemers krijgen een spaarkaart waarop ze per winkelbezoek een sticker kunnen kleven. Na zes winkelbezoeken is de spaarkaart vol en kun je deze afgeven in het gemeentehuis of bij een deelnemende handelaar. Op het einde van de actie zal een prijsuitreiking plaatsvinden op een nog nader te bepalen datum en locatie. Meer info op www.kortemark.be/kortemarkrinkelt.