Passagier die onwel werd dan toch overleden in ziekenhuis

Het incident gebeurde in de Lichterveldestraat.
Bart Boterman Het incident gebeurde in de Lichterveldestraat.
De 86-jarige vrouw die donderdag onwel was geworden in het centrum van Kortemark is dan toch overleden in het ziekenhuis. Het gaat om de 86-jarige Hilda Schreel uit Kortemark.  

De vrouw zat naast haar schoondochter in de auto en kreeg een hartstilstand in de Lichterveldestraat, vlakbij de Sint-Bartholomeuskerk. Enkele leerlingen van het MMI in Kortemark zagen de bestuurster om hulp roepen, haalden het slachtoffer uit de auto en startten een reanimatie op de stoep. Daarna namen de hulpdiensten het over. De vrouw werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht, maar de hulp mocht niet baten. Hilda Schreel wordt vrijdag begraven in intieme kring. Ze was de weduwe van Victor Vercaigne.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.