Ondernemerstreffen is aan zesde editie toe in Handzame

In Kortemark wordt voor de zesde keer het Ondernemerstreffen georganiseerd, dit keer bij Aveve in Handzame. Op de foto (vlnr) schepen Christine Logghe met Stijn Gadeyne en Griet Inghelbrecht van Aveve
rv In Kortemark wordt voor de zesde keer het Ondernemerstreffen georganiseerd, dit keer bij Aveve in Handzame. Op de foto (vlnr) schepen Christine Logghe met Stijn Gadeyne en Griet Inghelbrecht van Aveve
Alle Kortemarkse ondernemers kunnen zich vanaf nu inschrijven op een nieuwe editie van het Ondernemerstreffen. Dat is een netwerkmoment waarbij ook een lokale handelszaak in de kijker worden gezet. Het event vindt plaats op donderdag 27 februari bij Aveve in de Groenestraat 9 in deelgemeente Handzame. 

Al sinds 1 augustus 1998 verkopen Stijn Gadeyne en Griet Inghelbrecht van Aveve onder andere sport- en hobbyvoeders, huisdierenartikelen, tuingereedschap plantenvoeding en -bescherming aan. Hun zaak staat centraal tijdens het nieuwe Ondernemerstreffen. De voorbije edities stelden de firma’s Braem en Verduyn (2014), Automobilia (2015), vzw Blijvelde (2016), Decleir Houtconstructie en Interproject (2017) en Deprez Construct (2018) zich voor.

Gasten zijn welkom vanaf 19 uur met een drankje en broodje. De zaakvoerders schetsen de historiek van het bedrijf, schepen van Ondernemen Christine Logghe (CD&V) en schepen van Ruimtelijke Ordening Toon Vancoillie (Open Vld) zullen ook spreken. Zo komen de toekomstige infrastructuurwerken in Groot-Kortemark voor de periode 2020-2025 aan bod. Aansluitend is er een netwerkmoment. 

Inschrijven kan nog tot en met 23 februari via sofie.desmet@kortemark.be of 051/56.81.38.