Hardleerse chauffeur wordt twee keer betrapt onder invloed in anderhalf uur

JHM
De politiezone Polder heeft twee bestuurders uit het verkeer gehaald die onder invloed waren van alcohol. Een van de bestuurders werd zelfs twee keer in dezelfde nacht betrapt. 

Vrijdag rond 16.45 uur werd een 29-jarige bestuurder in de Schoolstraat in Houthulst onderworpen aan een alcoholtest. De bestuurder bleek 1,6 promille in het bloed te hebben. Het rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken voor vijftien dagen. Om middernacht werd een 52-jarige bestuurder aangetroffen in Kortemark in de Handzamestraat en onderworpen aan een alcoholtest. Deze bestuurder had 2,5 promille alcohol in zijn bloed. Het rijbewijs van de man werd onmiddellijk ingetrokken voor vijftien dagen. De vijftiger had zijn lesje echter niet geleerd, want rond 1.30 uur werd deze bestuurder opnieuw betrapt in zij wagen. Hij had nog altijd 2,25 promille in zijn bloed. Zijn wagen werd voor vijftien dagen aan de ketting gelegd.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.