En plots valt de gemeentelijke belastingsbrief niet één, maar twee keer in de brievenbus

illustratiebeeld
thinkstock illustratiebeeld
Bij sommige inwoners is het aanslagbiljet van algemene gemeentebelasting zowaar twee keer in de brievenbus gevallen. Een vergissing, zo blijkt. De gemeente excuseert zich voor het ongemak. 

“Bij het versturen van de aanslagbiljetten ‘algemene gemeentebelasting’ zijn een aantal inwoners twee keer aangeschreven”, laat het gemeentebestuur weten. “Daardoor kan het zijn dat er bewoners zijn uit een straat die begint met de letter H, I of J, die deze brief twee keer hebben ontvangen. Uiteraard moet het aanslagbiljet maar één keer betaald worden. Wie toch al twee keer betaald zou hebben, krijgt deze som zo snel mogelijk terug”, klinkt het. Er zal nu met de leverancier van de software gezocht worden naar de oorzaak van de dubbele verzending. “Onze excuses voor het ongemak”, besluit de gemeente. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.