Dubbele filmvoorstelling in De Beuk: ‘Sprakeloos’ en ‘Half Nelson’

Ryan Goslin speelt de rol van een drugsverslaafde leerkracht in Half Nelson
rv Ryan Goslin speelt de rol van een drugsverslaafde leerkracht in Half Nelson
In zaal De Beuk kan je op vrijdag 15 maart terecht voor een dubbele filmvoorstelling, een voorstelling ‘s middags (Sprakeloos) en een voorstelling ‘s avonds (Half Nelson). 

Om 14.30 uur is er de voorstelling van Sprakeloos van regisseur Hilde Van Mieghem. De film vertelt het verhaal van de succesvolle schrijver Jan Meerman, wiens leven ondersteboven wordt gekeerd wanneer zijn moeder onverwachts een beroerte krijgt. De flamboyante en levendige dame verliest haar spraakvermogen. Haar spraak wordt herleid tot jammerlijke kreten en brabbeltaal. De film is gebaseerd op de roman van het boek Kartonnen Dozen van Tom Lanoye. De organisatie van de voorstelling is in handen van de lokale Ouderenadviesraad. Een kaartje kost 2 euro, drankje inbegrepen. 

Ryan Gosling in ‘Half Nelson’

Om 20.30 uur kan je in dezelfde zaal terecht voor Half Nelson met onder meer Ryan Gosling in de hoofdrol. Daarin vertolt Goslin de rol van leraar Dan Dunne, die op privévlak moeilijke tijden beleeft en bovendien verslaafd is aan crack. Wanneer een van zijn leerlingen hem betrapt op het gebruik van crack, ontstaat een vriendschapsband tussen de twee. Een pakkend verhaal. Tickets kosten 4 euro, drankje incluis. De organisatie is in handen van de dienst cultuur en het Lokaal Drugoverleg. Info en tickets voor beide voorstellingen vind je op https://webshop.kortemark.be of 051/56.61.08. Zaal De Beuk ligt in de Torhoutstraat 9.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.