Buitenschoolse Kinderopvang en dienst Vrije Tijd lanceren dagprogramma’s tijdens krokusvakantie

-
Getty Images -
Tijdens de krokusvakantie staan er weer tal van activiteiten gepland. De buitenschoolse kinderopvang en dienst Vrije Tijd bieden een volledig dagprogramma aan voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. 

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 maart, telkens van 9 tot 16 uur, staan er verschillende activiteiten gepland. Er is ook vooropvang vanaf 6.30 uur en naopvang tot 18.30 uur. “Qua leeftijd kiezen we voor twee groepen, namelijk 8-en 9- jarigen enerzijds en 10- tot 12-jarigen anderzijds. Afhankelijk van de leeftijd wordt de dag verschillend ingedeeld”, laten de organisatoren weten. ‘s Voormiddags zijn er sportinitiaties en gedurende de namiddag artistieke workshops. Voor de voor- en naopvang wordt samengewerkt met de buitenschoolse kinderopvang van Kortemark volgens het standaardtarief van 0,85 euro per gestart half uur. De activiteiten zullen plaatsvinden in zaal De Beuk en sporthal De Kouter. Info en inschrijven kan via https://webshop.kortemark.be of 051/56.61.08. Je betaalt 10 euro voor een volledige dag
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.