49-jarige vrouw sterft onder geparkeerde vrachtwagen

De klap was bijzonder hevig. De auto boorde zich onder de truck.
JHM De klap was bijzonder hevig. De auto boorde zich onder de truck.
Een 49-jarige vrouw uit Zarren is maandagmiddag om het leven gekomen bij een zwaar verkeersongeval in de Roeselarestraat in Zarren, vlakbij haar woning.

 Rond 16 uur reed K.B. met haar auto vanuit Staden richting Zarren toen het volledig fout ging. Op het rechte stuk weg ging haar wagen van haar rijbaan af waarna de auto tegen een geparkeerde auto-oplegger knalde die er geparkeerd stond aan de overkant van de weg, aan autobedrijf CD Cars. Door de klap schoof haar wagen gedeeltelijk onder de oplegger. Voorbijgangers belden snel de hulpdiensten maar K.B overleed ter plaatse. De vrouw laat een man en kinderen na. De politie kwam ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Het is erg onduidelijk waarom de vrouw op het rechte stuk weg, zonder voorafgaand inhaalmanoevre en zonder te remmen plots aan de overkant van de weg onder de truck terecht kwam. Onderzoek sluit ook uit dat de vrouw op het moment van de crash bezig was met haar GSM. Vermoedelijk is de vrouw onwel geworden. Het ongeval werd ook gefilmd door de bewakingscamera’s van CD Cars. Daarop is te zien dat de vrouw zonder remmen recht onder de vrachtwagen reed, die door de klap 5 meter vooruit schoof. Door het ongeval was de Roeselarestraat een tijdlang deels versperd. De politie regelde er het verkeer. De brandweer haalde de auto van onder de truck en ruimde de brokstukken op. De familie van de vrouw worden bijgestaan door slachtofferhulp. 

De klap was bijzonder hevig. De auto boorde zich onder de truck.
JHM De klap was bijzonder hevig. De auto boorde zich onder de truck.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.