Volledig scherm
© Baert Marc

Koppel betrokken bij uitbating canabisplantage

Een Albanees koppel riskeert 38 maanden cel voor het telen van cannabis en elektriciteitsdiefstal.Ze baatten een cannabisplantage in Zaventem uit. “We deden dat in opdracht, we waren niet de spilfiguren”, klonk het voor de rechtbank.

0 reacties

 1. Vida Design opent tweede winkel en verkoopt nu ook outdoor design: “Door corona willen mensen hun tuin inrichten als extra leefruimte”
  Roeselare

  Vida Design opent tweede winkel en verkoopt nu ook outdoor design: “Door corona willen mensen hun tuin inrichten als extra leefruimte”

  Vida Design zet hun veroveringstocht op De Munt in Roeselare verder. Sinds Nancy Windels en Geert Vancayzeele hun design interieurzaak in 2013 openden, breidden ze de voorbije jaren gestaag uit tot ze drie handelspanden op De Munt bezetten. Vanaf morgen komt hier nu een vierde pand voor een tweede winkel bij. De huidige winkel krijgt de naam Vida Design ‘Binnen’ en de nieuwe winkel wordt Vida Design ‘Buiten’ “In de nieuwe winkel focussen we op buitenbeleving. Door corona hebben we met z’n allen de charme van onze tuin herontdekt en daar willen we op inspelen”, aldus Nancy Windels.
 1. Honderden jongeren starten enorm sneeuwballengevecht, ondanks lockdown
  Play

  Honderden jongeren starten enorm sneeuwbal­len­ge­vecht, ondanks lockdown

 2. Pick-up scheurt met brandende lading door de straten
  Play

  Pick-up scheurt met brandende lading door de straten