Exclusief voor abonnees

Zoontje betreurde Christophe Lambrechts organiseert kinderfuif voor Belgische Cardiologische Liga: “Zelfs na zijn dood blijft hij mensen verbinden”

Maurice Lambrechts (rechts) organiseerde een benefiet fuif. Marcel Coppens (zoon van Mathias coppens) mocht als DJ aantreden
Klaas De Scheirder Maurice Lambrechts (rechts) organiseerde een benefiet fuif. Marcel Coppens (zoon van Mathias coppens) mocht als DJ aantreden
Al die jaren bracht de betreurde Christophe Lambrecht zijn luisteraars samen met muziek, en nu treedt zoontje Maurice in zijn voetsporen. Bijna 7 maanden na zijn dood en ruim twee weken voor de Warmste Week organiseerde zijn jongste, amper 5, een kinderfuif ten voordele van de Belgische Cardiologische Liga. “Geen enkele andere papa zijn hart mag plots stoppen met kloppen.”

De speelplaats was ingericht als openluchtbar, er hingen lichtjes omhoog en met gezellige sfeermuziek op de achtergrond werden verse frietjes gebakken. Maar het échte feestje, dat speelde zich gisteren binnen af, in de feestzaal van het Altena Instituut in Kontich. Daar organiseerde Maurice Lambrecht een kinderfuif, niet alleen voor zijn vrienden, maar ook voor die van zijn papa Christophe. De StuBru-presentator overleed op 5 mei van dit jaar na een hartstilstand. Vlaanderen verloor zo een van haar warmste radiostemmen, StuBru haar ‘nonkel’.

Je hebt 26% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.