Zaterdagmarkt viert 35-jarig bestaan met spaaractie

De wekelijkse zaterdagmarkt staat in september in het teken van z'n 35ste verjaardag. Wie de bon die je vindt in het maandelijkse infoblad uitknipt en afgeeft, krijgt een herbruikbare markttas.
/
/ /

Er is een speciaal standje op de markt waar je de bon kan afgeven. Om het gebruik van de markttassen te promoten koppelt het gemeentebestuur een spaaractie tijdens de feestmaand.

Je hebt recht op een sticker bij het vertonen van de tas per aankoopschijf van vijf euro op de markt. Spaarkaarten zijn te bekomen op het standje van het gemeentebestuur en bij de marktkramers.

Volle spaarkaarten met 10 stickers kan je deponeren in de verzamelbak van het ‘feeststandje’ of ze tot ten laatste op 30 september in de brievenbus van het gemeentehuis steken.

Na de actie worden er 100 winnaars geloot die een waardebon van 20 euro of 4 marktbonnen van 5 euro krijgen. De winnaars worden op de markt van 5 oktober uitgenodigd voor het afhalen van hun waardebonnen.

De feestmarkten vinden plaats op de zaterdagen van 7, 14, 21 en 28 september.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.