Wijkoverleg Kontich-Kazerne zoekt vrijwilligers voor de Warmste Ronde

Enkele jonge deelnemers aan de start.
Wijkoverleg KOKAZ Enkele jonge deelnemers aan de start.
Het wijkoverleg Kontich-Kazerne zoekt nog vrijwilligers voor de wielerkoers de Warmste Ronde op 7 september.

Sinds 2015 organiseert het Wijkoverleg Kontich-Kazerne een wielerkoers voor iedereen uit de wijk. Per leeftijdsgroep wordt er tegen elkaar gekoerst, maar gezelligheid is troef. Vorig jaar werd het voor het eerst ‘De Warmste Ronde’, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Toen werd er 910 euro aan ‘With Love by Ferre’ geschonken.

Heb je zin om een handje toe te steken? Hulp is steeds welkom voor de bediening en voor de organisatie langs het parcours. Stuur dan een mailtje naar kokazkoers@gmail.com.

Je hoeft geen koersfiets te hebben
/Wijkoverleg KOKAZ Je hoeft geen koersfiets te hebben

Door wegenwerken in de wijk wordt er dit jaar verhuisd naar de straten ter hoogte van het kruispunt Montfortstraat-Duffelshoek. Om deel te nemen aan de koers kan je je laten inschrijven via www.kokazkoers.com. Je hoeft geen wielertalent te zijn. Deelnemen is het belangrijkste. De straat met de meeste supporters krijgt de titel van ‘De Warmste straat van Kontich-Kazerne’. Naast de koers zijn er tal van andere activiteiten en evenementen en kan je je fiets laten graveren. Meer info op www.kokazkoers.com

De allerkleinsten klaar voor de start.
Wijkoverleg KOKAZ De allerkleinsten klaar voor de start.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.