Vrouw ontdekt tot twee keer toe verpakkingsschilfers in gehakt

Een klant van Delhaize in Kontich vond tot twee keer toe zwarte verpakkingsschilfers in haar gehakt.
RV Een klant van Delhaize in Kontich vond tot twee keer toe zwarte verpakkingsschilfers in haar gehakt.
“Een keer tot daar aan toe, maar dat ze na een melding nog niets ondernemen, pik ik niet. Het gaat om onze gezondheid.” Een klant van de Delhaize in Kontich is boos nadat ze voor de tweede keer in evenveel maanden tijd verpakkingsschilfers vond in gehakt.

In augustus stelde Anneleen een eerste keer vast dat er schilfers van de zwarte isomo-achtige vlootjes in het gehakt zaten. “Ik ben toen terug naar de winkel geweest om het probleem te melden. Ze bedankten mij en beloofden er iets aan te doen.”

Groot was dan ook haar verbazing toen ze dit weekend opnieuw stukjes zwart verpakkingsmateriaal tussen het vlees vond. “Is het om hun stock weg te werken of omdat de goedkope prijs boven de gezondheid gaat van hun klanten? De twee gevallen zijn degoutant.”

Productiefout

Volgens woordvoerder van Delhaize Roel Dekelver werd wel degelijk actie ondernomen na de eerste melding. “Blijkbaar zat er een productiefout in de vlootjes. We hebben dadelijk beslist om het desbetreffende lot niet meer te gebruiken en uit de keten te halen.”

Over het tweede geval kan hij zich nog niet uitspreken omdat het onderzoek loopt. “Het zou mij verbazen mocht het probleem zich na de melding aan de leverancier opnieuw stellen, maar we kunnen niks uitsluiten. Dit zou niet mogen gebeuren. Elke klacht is er een te veel.”

Volgens Dekelver waren er geen andere klachten met betrekking tot de verpakkingsschaaltjes.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Wilfried Aerts

    Die mevrouw in Kontich is niet de enige die splinters van verpakkingsmateriaal in haar gehakt heeft aangetroffen! Zelf had ik het gisteren ook, alleen was mijn splinter wel een hele grote. Maar het betreft wel een andere winkel, namelijk Delhaize Schelle. Ik heb de "splinter" terug uit de vuilbak gehaald om er een foto van te maken. Die kan hier blijkbaar niet toegevoegd worden? Met vriendelijke groeten van Wilfried Aerts P.S. Het gehakt was trouwens even lekker als altijd!