Vijfjarige Maurice organiseert kinderenfuif voor de Belgische Cardioliga

Met de steun van zijn mama en met de hulp van vele vrijwilligers van de Altenaschool, leerlingen en ouders, zette de vijfjarige Maurice Lambrecht een actie op poten voor de Warmste Week. Op zondagnamiddag 1 december organiseert Maurice een kinderfuif op zijn school Altena. De opbrengst ervan schenkt hij aan de Belgische Cardiologische Liga.

De regenboog die Maurice tekende
/ De regenboog die Maurice tekende

Begin dit jaar verloor Maurice zijn papa Christophe Lambrecht aan hartfalen: “Ik wil nooit meer dat er papa’s zijn van wie hart stopt met kloppen”, verklaarde Maurice in een interview op Studio Brussel. Zijn papa was presentator op StuBru. Christophe bood vorig jaar nog spontaan zijn hulp en warme stem aan bij Sprookjespark Altena.

Maurice heeft al enkele top-dj’s kunnen strikken. Dat zijn Marcel Coppens, het Zwarte Pieten Soundsystem en Sander van Ketnet.

De Wijkwerking Altenawijk zal zondag ook haar steentje bijdragen aan de kinderfuif en serveert de warmste hotdogs, met of zonder choucroute. Op de speelplaats kan je terecht bij Bar Altegaar van de Wijkwerking Altena.

De inkom voor de fuif bedraagt 5 euro. Ouders met een ticket mogen gratis binnen. Wie nog een ticket wil, moet snel wezen. Op 28 november waren er nog maar 70 tickets beschikbaar op kinderfuif.tickoweb.be. Wie dat wenst, kan er ook een steunkaart kopen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.