Tien huwelijksjubilarissen gehuldigd in gemeentehuis

Maar liefst tien huwelijksjubilarissen werden in het gemeentehuis hartelijk verwelkomd door burgemeester, schepenen en gemeenteraadsleden om deze heugelijke gebeurtenis samen te vieren. Schepen van Burgerzaken Marleen Van den Eynde stelde de paren aan elkaar voor en schetste enkele leuke anekdotes uit hun huwelijksleven.
De jubilarissen samen met de mandatarissen in het vernieuwde gemeentehuis
Marc De Roeck De jubilarissen samen met de mandatarissen in het vernieuwde gemeentehuis

Gouden felicitaties gingen naar Lodewijk en Cecile Clymans – Barbé, Augustus en Thérèse De Bruyne – Walravens en naar Gustaaf en Leona Van Heuckelom – Poils.

Diamanten gelukwensen waren er voor Henri en Germaine Keersmaekers – Simons, Ludovicus en Hilda Vermeylen – De Ridder, Georges en Claire Clément – Quarré, Joseph en Simone De Vos – Pouillon en voor Jean en Monica Van Aken – Beukeleirs.

Jean en Maria Vervoort – Ghersin werden gefeliciteerd voor hun briljanten huwelijk.

Mauritius en Maria Sys – Appels werden extra in de bloemen gezet omdat ze lief en leed al 70 jaar (platina) samen delen.

Na de bloemen en geschenken werd er samen geklonken op het huwelijksgeluk en op de toekomst.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.