The Kids headliner op minifestival van ‘Lintfabriek Forever’

Het jeugdhuis ‘Lintfabriek Forever’ organiseert op zaterdag 2 februari een minifestival in de Magdalenazaal. Op de affiche staan optredens van The Kids, Your highness, Gravebrothers, Harry Gagger, Burning Mike & The Fire Fighter Muddler.

Het legendarische pand op de Mechelsesteenweg
Geen Het legendarische pand op de Mechelsesteenweg

“De band The Kids is de headliner voor de editie 2019. Ze zijn het levende bewijs van de slogan ‘punk will never die”, klinkt het bij de organisatoren. Om 16 uur worden de eerste bezoekers verwacht. Om 3 uur wordt het einde aangekondigd.

Het jeugdhuis Lintfabriek werd in 1982 opgericht en wist eind de jaren negentig een internationale reputatie op te bouwen met optredens van bekende underground artiesten. Omwille van de brandveiligheid werd het pand op de Mechelsesteenweg eind 2007 gesloten.

Het toenmalige gemeentebestuur slaagde er niet in om een nieuw en geschikt onderkomen te vinden voor het legendarische jeugdhuis.

In 2010 ging Lintfabriek samenwerken met het andere Kontichse jeugdhuis Karick. Maar eind 2011 besliste het bestuur van Karick om de jeugdclub te sluiten en in vereffening te gaan.

Kaarten kosten 13,62 euro. Te bestellen via de website www.eventbrite.nl
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.