Studenten 7e jaar Business bezorgen honderden kinderen een leuke dag

Honderden kinderen hebben hun zaterdag kunnen uitleven op het springkastelenfestival in de turnzaal van het Sint-Jozefinstituut. Terwijl hun ouders gerust in de cafetaria iets konden drinken of eten, werden hun kids opgevangen en in ’t oog gehouden door de leerlingen. Dus niets dan blije kinderen met vrolijke gezichten.

Voor de kinderen was het een leuke dag
Marc Ceulemans Voor de kinderen was het een leuke dag

De organisatie verliep vlekkeloos en was grondig voorbereid.

 “We hebben supergoed kunnen samenwerken, zelfs thuis. In het begin van het schooljaar konden we kiezen tussen een theoretische en praktische eindproef. De keuze was snel gemaakt. Het werd een springkastelenfestival met als naam ‘Springplaneet’, waarrond er wel enige discussie was. 

Leerlingen 7e jaar business morgen trots zijn op hun evenement
Marc Ceulemans Leerlingen 7e jaar business morgen trots zijn op hun evenement

Wij hadden het geluk dat wij de medewerking kregen van Guy Bekaert, leerkracht lichamelijke opvoeding die in zelfstandig bijberoep een firma in springkastelen runt. Voor de financiering konden we beroep doen op sponsors die we heel dankbaar zijn en uiteraard ook onze leerkrachten”, zegt Marc Janssen, leerling die verantwoordelijk is voor de groep marketing.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.