Scouts KOKAZ vieren 40ste verjaardag met feestweekend

De jongens en meisjes van de Scouts KOKAZ.
Scouts KOKAZ De jongens en meisjes van de Scouts KOKAZ.
De Scouts KOKAZ vieren hun veertigste verjaardag. Dat gaat gepaard met een groot feestweekend van vrijdag 15 tot en met zondag 17 november.

40 jaar geleden werd de Scouts KOKAZ opgericht, een gemengde scouts met thuisbasis in de Duffelshoek, achter het voetbalterrein VK Kontich. Sindsdien hebben honderden jongens en meisjes er samen onvergetelijke momenten beleefd. Om dat te vieren, organiseert de jeugdbeweging, die vandaag zo’n 120 leden telt tussen 6 en 17 jaar, een heus feestweekend.

Het gebeuren start op vrijdag 15 november met een algemene quiz, die intussen al is uitverkocht. Op zaterdag 16 november kan je vanaf 17 uur op de scoutsterreinen terecht voor een foodtruckmarkt met vanaf 21 uur een afterparty voor jong en oud. Hiervoor betaal je 5 euro inkom, inclusief een gratis consumptie. Op zondag 17 november is er van 14 tot 17 uur een feestvergadering voor de scoutsleden en de -leiding.

Meer info is te vinden op de website www.scoutskokaz.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.