Schrijf je in voor eerste padelcompetitie in Kontich

Spelers op het padelterrein
Beerschot THC Spelers op het padelterrein
Alle geïnteresseerden van padel kunnen zich inschrijven via de website www.beerschot.org. Padel is een racketsport met herkenbare ingrediënten uit onder meer tennis en squash.

De competitie ‘Padel La Liga’ heeft plaats op de padel-velden van Beerschot THC, Groeningenlei, 62 Kontich. Er zijn verschillende poules van competitie spelers tot beginnende sporters.

Na storting van 10 euro aan inschrijvingsgeld ben je opgenomen in de speellijst.

Daarna zullen de ingeschreven personen gecontacteerd worden voor de poule-verdeling en bekendmaking van hun tegenstanders zodat men elkaar kan contacteren om de datum van de wedstrijd af te spreken.

Veld reserveren

Om een veld te reserveren moet men eenmalig een ‘twizzit’-account aanmaken. Hier ontvangt men automatisch een login en paswoord zodat men zelf de velden kan reserveren. De betalingen voor het huren van het veld kan men afrekenen aan de bar van het clubhuis waar je tevens ook rackets kan huren of ballen aankopen.

Padelracket
/ Padelracket

Verschillende speelperiodes

Door deel te nemen aan een toffe padel-competitie, zal je ongetwijfeld andere padelspelers ontmoeten. De speelperiodes zijn van 4 november tot en met 16 december. Van 17 december tot en met 28 januari 2020 en van 29 januari tot en met 11 maart 2020. Na elke speelperiode stijgen de eerste 2 teams in elke poule naar een hogere poule, de laatste 2 zakken naar een lagere poule. 

Meer info via www.beerschot/padel of door een mail te sturen naar info@beerschot.org
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.