Premie voor dakisolatie verlengd

Op voorstel van schepen van Milieu Karel Van Elshocht (Open Vld) keurde de voltallige gemeenteraad de herinvoering van de gemeentelijke subsidie voor dakisolatie en zoldervloerisolatie goed.
Voorbeeld van dakisolatie
RV Voorbeeld van dakisolatie

“Kontich wil op gebied van klimaat en milieu een voortrekkersrol blijven spelen. We ondertekenden het burgemeestersconvenant en keurden reeds eerder een gemeentelijk klimaat- en energieactieplan goed. Aangezien de minimale dakisolatienorm van de Vlaamse overheid stelt dat alle daken van woningen tegen 1 januari 2020 geïsoleerd moeten zijn, menen we er goed aan te doen om de Kontichnaar extra te motiveren door de gemeentelijke isolatiepremie met twee jaar te verlengen”, meent Schepen Van Elshocht (Open Vld).

In de periode van 2017-2018 werden maar liefst 225 subsidiedossiers ingewilligd voor een totaalbedrag van 21.819 euro. Meer informatie over het premiereglement vind je op de website www.kontich.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.