Opbrengst wijkenvolleybaltornooi Komart naar goede doelen

Volleybalclub ‘Komart Volley’, richt ook dit jaar een volleybalwijkentornooi in. De wedstrijden vinden plaats tijdens het Pinkerweekeinde op 8 en 9 juni op de terreinen van K.FC Kontich, Duffelsesteenweg 73.

Sfeerbeeld van vorig jaar
Geen Sfeerbeeld van vorig jaar

Het gaat om de 41ste editie. Het tornooi is in de loop der jaren gegroeid tot het grootste jaarlijkse sportevenement van Kontich. Het vindt weerklank bij jong en oud.

De opbrengst van het evenement is bestemd voor enkele goede doelen, die nog moeten gekozen worden.

Woensdag 5 juni om 20 uur tijdens de voorstelling van het tornooi worden ook de reeksen getrokken in het KWB-lokaal in de Magdalenazaal.

Vorig jaar waren er 76 lokale en gemengde gelegenheidsploegen, die goed waren voor circa 600 deelnemers. Daarvan waren er 32 competitieve en 44 recreatieve teams.

De wedstrijden starten zaterdagmiddag om 13 uur. Er wordt gespeeld op 12 terreinen. Rond 17 uur zijn de finales voorzien.

Nadien kan je aan tafel gaan om te genieten van een reuze barbecue. Er is plaats voor 900 personen. Inschrijven op voorhand is verreist. Dat kan via de website www.komart.be of via de facebookgroep Komart Volleybal Wijkentornooi.

Groentebuffet
Geen GroentebuffetReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.