Nick Aerts wint G-Cross in Waarloos

Winnaars met schepenen Marleen Van den Eynde links en Wim Claes rechts
Philippe Van den Broeck Winnaars met schepenen Marleen Van den Eynde links en Wim Claes rechts
G-crosser Nick Aerts is winnaar geworden van de G-Cross, georganiseerd door ‘R.V. Waarloos & 2550 Contich Crosst’, in samenwerking met Sport Vlaanderen, de Sportdienst van Kontich en de drinkwatermaatschappij Pidpa.

Denny Paesen (zilver) en Kurt Van Esbroeck (brons) mochten met Nick mee op het podium. Aan de start verschenen 14 deelnemers, onder wie 1 dame.

Het parcours was mooi, maar afwisselend: over het voetbalterrein, door een weide en door het Hessepoelbos. Nick Aerts legde de rit af in 35 minuten. De anderen hadden iets meer tijd nodig. Jammer voor enkele renners die moesten opgeven door pech, vooral met een lekke band.

Jolien Lowagie, de enige dame van de groep, eindigde op een mooie 8ste plaats. Schepenen Wim Claes (Open Vld) en Marleen Van den Eynde (N-VA) kregen de eer om de bekers, medailles en geschenken uit te delen. Alle deelnemers werden beloond met een herinneringsmedaille en een passend geschenk.

De organisatoren zijn tevreden en blikken terug op een geslaagde editie in deze stilaan traditionele cross voor G-sporters in Waarloos.

G-Cross in Waarloos
/ G-Cross in WaarloosReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.