Midzomerzondag met straattekenen en oldtimerrally

Op 23 juni vindt in Kontich-centrum de jaarlijkse Midzomerzondag plaats. Een deel van de Antwerpsesteenweg, het Sint-Martinusplein, de Molenstraat, de Mechelsesteenweg en het Gemeenteplein, worden dan verkeersvrij gemaakt. De winkels zijn open vanaf 14 uur en de handelaars bieden koopjes aan. 
Midzomerzondag
RV Midzomerzondag

Deelnemers voor de Vankrally worden met hun oldtimer verwacht van 8 tot 12 uur op het Sint-Martinusplein voor een rit van enkele uren in de omgeving. Bij de start krijgen de deelnemers een opdrachtenlijst mee. De prijsuitreiking met meerdere waardevolle prijzen van de rally, vindt eveneens plaats op het Sint-Martinusplein om 16.30 uur.

Deelnemers jong en oud voor het straattekenen kunnen zich laten inschrijven vanaf 12 uur aan het oud-gemeentehuis. Het inschrijvingsgeld bedraagt 3 euro. Om 15.30 uur zal de jury die rondgaat de tekeningen beoordelingen. De tekenaars mogen niet geholpen worden. De jury houdt immers rekening met de leeftijd.

De prijzenpot is gevuld met 1.500 euro. Voor elke deelnemer is er een prijs. Midzomerzondag wordt georganiseerd door de middenstandvereniging VANK, met medewerking van het gemeente en met steun en medewerking van de Lionsclub Minerva uit Kontich.

Midzomerzondag
RV MidzomerzondagReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.