Lokaal bestuur huldigt vrijwilligers

Schepen Cindy Vanbaeden geflankeerd door Eva Pauwels en Eva Van Hove, coördinatoren vrijwilligerswerkers.
Gemeentebestuur Kontich Schepen Cindy Vanbaeden geflankeerd door Eva Pauwels en Eva Van Hove, coördinatoren vrijwilligerswerkers.
In de aanloop naar de Week van de Vrijwilliger werden de 160 vrijwilligers van het lokaal bestuur van Kontich uitgenodigd voor een hapje en drankje en een rondleiding in het nieuwe gemeentehuis.

Schepen voor Welzijn en Personeel Cindy Vanbaeden (N-VA) is blij met de groep vrijwilligers. “Het is fijn om te zien dat zo veel enthousiaste vrijwilligers zich belangeloos inzetten om van onze gemeente een warme gemeenschap te maken.”

Wil je je net als deze groep geëngageerde vrijwilligers zelf inzetten als medewerker bij het lokaal bestuur van Kontich? Dat kan, want het bestuur zoekt nog vrijwilligers voor het archief, speelpunt en gezondheidswandelingen. Deze en andere vrijwilligersvacatures vind je op www.kontich.be of bel naar de dienst Vrijwilligerswerking op 03/246.25.53.

Sfeerbeeld tijdens het vrijwilligersfeest.
Gemeentebestuur Kontich Sfeerbeeld tijdens het vrijwilligersfeest.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.