Huiskamerrestaurant Conblani viert eerste verjaardag

Huiskamerrestaurant Conblani uit Kontich bestaat 1 jaar en dat wordt gevierd met een brunch en een receptie op zaterdag 11 mei.
 Maarten en Melissa
Benoit De Freine Maarten en Melissa

De uitbaters Maarten en Melissa die beiden ervaring opdeden in de horeca, stapten een jaar geleden in een nieuw avontuur. Ze begonnen met het uitbaten met een klein maar gezellig huiskamerrestaurant dat ze Conblani doopten. Conblani is de Keltische naam voor het samenvloeiingsgebied tussen Rupel en Schelde, waar Kontich deel van uitmaakt.

“Misschien wel het kleinste van Kontich, maar waar we met de grootste passie en liefde het eten voor de gasten koken en opdienen”, garandeert Melissa.

Het huis dat ze tien jaar geleden kochten aan de Edegemsesteenweg 88 werd omgebouwd, waardoor hun levensdroom in vervulling ging.

“Nog geen minuut spijt”

Hun experiment werd een groot succes. “Wij hebben er nog geen minuut spijt van. De tijd vliegt en we krijgen van de gasten niets dan lovende woorden. Hoewel we vroeger in de horeca in de omgeving werkten, hebben wij in de Conblani veel nieuwe mensen leerden kennen”, zegt Melissa.

Het BMF-concept of ‘Bring me Food’, waarbij chef Maarten de gasten laat kiezen uit een drie- of een viergangenmenu, slaat heel erg aan. Eens de keuze gemaakt is, verrast de chef hen met eigentijdse gerechten die hij op voorhand niet verklapt. Het gaat om dagverse producten die worden geserveerd. Binnenkort kunnen Melissa en Maarten hun gasten ontvangen op het vernieuwde tuinterras. Meer info vind je op www.conblani.be
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.