Hondenpension Urok & Dreams mag zich voortaan de ‘Vriendelijkste Handelaar’ van Kontich en Waarloos noemen

In het gemeentehuis  werden de laureaten bekend gemaakt van de Verdienstelijkste Handelaars van de gemeente. Hondenpension Urok & Dreams mag zichzelf de Vriendelijkste Handelaar noemen. De titel werd toegekend door ‘Handelsgids.be’. 

Soetkin en Lunch Express zijn geëindigd als de laureaten van de verkiezing. De trofeeën werden mee uitgereikt door schepen voor Lokale Economie Marleen Van den Eynde (N-VA).

De laureaten, rechts schepen Marleen Van den Eynde N-VA
Handelsgids.be De laureaten, rechts schepen Marleen Van den Eynde N-VA

Verder kregen de winnaars een extra reclamebudget voor Handelsgids.be van 600 euro. De laureaten, 2de, 3de en 4de plaats kregen eveneens een oorkonde en een reclamebudget bij Handelsgids van 300 euro.

“Om verkozen te worden tot Vriendelijkste Handelaar en de gelijknamige trofee mee naar huis te mogen nemen, kan iedere handelaar die dat wenst zich registreren bij Handelsgids en reviewkaartjes aanvragen”, aldus zaakvoerder Luc Verheyden.

“We werken ieder jaar met een systeem van scores en reviews. Elke handelaar op Handelsgids.be kan het hele jaar door via reviewkaartjes met unieke codes een score krijgen op 10 van zijn klanten. Aan de klanten wordt dus gevraagd hun ervaring bij een handelaar te quoteren en een review te geven. Enkel echte klanten kunnen dus een score geven”, verduidelijkt Luc Verheyden.

De optionele feedback die bijgevoegd kan worden is volgens Luc Verheyden een grote meerwaarde voor handelszaken: zo kunnen zij hun service nog meer klantgericht maken, ze komen te weten of ze goed bezig zijn en de klanten vinden zich gehoord, wat een betere band schept.

Klantvriendelijkheid op de eerste plaats

”Service, vakkennis, kleinschaligheid en specialisatie is heel belangrijk om succes te hebben, maar klantvriendelijkheid staat op de eerste plaats bij de particulier/klant. Dat is dé hoofdreden waarom hij/zij blijven kopen bij de lokale handelaar!”, verzekert Luc Verheyden.

Je kan je via https://www.handelsgids.be/nieuwsbrief als handelaar inschrijven en genieten van de vele acties en promoties en bovendien mooie prijzen winnen.