Gemeentebestuur zet zeven huwelijksjubilarissen in de bloemen

Zeven echtparen konden samen met leden van het schepencollege en het gemeentebestuur hun huwelijksjubileum vieren in het gemeentehuis. Schepen van Burgerzaken Marleen Van den Eynde (N-VA) stelde de paren aan elkaar voor en had voor elk van hen enkele anekdotes in petto die ze meemaakten tijdens hun huwelijksleven.

Jubilarissen in de bloemen
Marc De Roeck Jubilarissen in de bloemen

Gouden gelukswensen waren er voor Hermann en Hedrika Machielsen – Groos, Julien en Maria Tytgadt - Van Kuyck, en voor Erick en Agnes Libbrecht – De Volder.

Henricus en Maria Dom – Op de Beeck en Victor en Maria Helsen – Sterckx werden gefeliciteerd met hun diamanten huwelijk.

Henri en Margareta Voorhelst – Bloljau en Renaat en Virgina Crauwels – Claessens, kregen een dikke proficiat voor hun briljanten huwelijk.

Na het officieel gedeelte met de overhandiging van bloemen en geschenken, volgde er een gezellige receptie waar ook de naaste familieleden van de echtparen mochten aan deelnemen.

Jubilarissen samen met leden van het schepencollege en gemeentebestuur op de foto.
Marc De Roeck Jubilarissen samen met leden van het schepencollege en gemeentebestuur op de foto.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Julien Tijtgat

    Bedankt voor de mooie ontvangst door de Burgemeester en de andere gemeenteraadsleden alsook de fantastische fotograaf Marc waar alles tot in de puntjes in beeld werd gebracht,het is fijn om in deze mooie Stad al 43jaar waste wonen