Gemeente is op zoek naar extra ‘kringloopkrachten’

Kringloopkracht legt aan scholieren uit hoe ze moeten composteren
gemeente Kontich Kringloopkracht legt aan scholieren uit hoe ze moeten composteren
Het lokale bestuur van Kontich zoekt vrijwilligers die mee willen helpen om thuis composteren en afvalarm tuinieren te promoten. Hiervoor krijgt de vrijwilliger een basisopleiding en een bijscholing.

Voor het uitvoeren van de taken, voorziet het gemeentebestuur in Kontich een demonstratieplaats waar het composteren kan aangeleerd worden. De kringloopkrachten geven hier voordrachten aan verenigingen en scholen. Burgers kunnen tevens het thuis composteren aanleren.

De kringloopkrachten nemen ook deel aan het kringloopweekend en bemannen infostands op markten evenementen. Heb je interesse om kringloopkracht worden? Neem dan contact op met de dienst van de vrijwilligerswerking op het telefoonnummer 03/246 25 53 of via het e-mailadres vrijwilligerswerk@kontich.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.