Felicitaties van liberale vrienden voor ex–schepen Rony De Cock

Foto Marc De Roeck

De liberale gemeenteraadsleden Wim Claes en Oswald Vansintejan hebben de viering van de 50ste huwelijksverjaardag van Rony De Cock en zijn echtgenote Godelieve in Kontich bijgewoond. Het gouden echtpaar werd door de gemeente gehuldigd in zaal Het Halfdiep.

“Deze gebeurtenis mochten we niet laten voorbij gaan. Om niet alleen Rony en zijn vrouw Godelieve te feliciteren, maar vooral uit dank voor wat Rony als ex–schepen voor de gemeente heeft gedaan”, zeggen de twee. 

Samen met Joris Olyslaegers en de handelsvereniging VANK slaagde Rony erin een aantal volksfeesten in Kontich te lanceren, zoals de Guldensporenviering en de Meiboomplanting. “Wij hebben niets dan positieve herinneringen aan Rony toen hij schepen van Middenstand was”, zegt Oswald Vansintejan, voorzitter van de handelsvereniging tussen 1995 en 2001.

“Voor een bedrag van 800.000 Belgische franken toen werd de feestverlichting in het centrum vernieuwd. Tijdens de septemberkermis konden de bezoekers zich verheugen met optredens van muzikale toppers zoals Mama’s Jasje, K3, Yasmine en Helmut Lotti. En nog een lange lijst met nieuwe initiatieven. Te veel om ze allemaal op te noemen”, aldus Vansintejan nog.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.