Altenafeesten vallen samen met inhuldiging van Edegemsesteenweg

Nu de werken aan de Edegemsesteenweg achter de rug zijn, wil de Altenawijk dit vieren samen met haar jaarlijkse feesten. Op Pinkstermaandag is iedereen welkom op het vernieuwde speelplein en parkje halfweg de Edegemsesteenweg. 
/
Gratis /

Daar vindt de officiële opening met live muziek plaats tussen 16 en 18 uur. Het evenement wordt aangeboden door het gemeentebestuur van Kontich. Maar de wijkwerking van de Altenawijk zet hier graag haar schouders onder. Zij krijgt de steun van het VTI uit Kontich. “We combineren de inhuldiging met de Altenawijkfeesten die dit jaar dus niet op ‘t Altenaweike zullen plaatsvinden”, verduidelijkt Diederik Vranken van de wijkwerking. 

Vanaf 16.30 uur kan je terecht bij Frituur Altena voor een knapperige friet of snack die je ter plaatse kan opeten. Er wordt gezorgd voor tafels en stoelen. Aan Bar Altegaar van Wijkwerking Altenawijk vind je een bijpassende, zelfgemaakte ‘salad in a jar’ - lekker en gezond! En dorst zal je er ook niet lijden.

Kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin en op het springkasteel. Speel zeker ook een spelletje ‘wc-golf’, geschikt voor jong en oud. Vergelijk het met minigolf maar dan met wc-borstels werpen. Enkele ‘holes’ werden voor deze gelegenheid door het VTI ontworpen. Deelname is gratis. Meld je ter plekke aan bij ‘t Wawavanneke. Meer info vind je op de website altenawijk.be

Affiche
RV AfficheReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.