113 deelnemers Valentijnsactie vallen in de prijzen

113 van de 1.890 deelnemers aan de Valentijnsactie mochten dinsdagavond hun prijs komen ophalen in zaal Het Halfdiep. De actie die liep van 1 tot met 14 februari, werd georganiseerd door de handelsvereniging Vank met de steun van het gemeentebestuur. 
Mieke Aussems was heel blij met het winnen van de hoofdprijs
/ Mieke Aussems was heel blij met het winnen van de hoofdprijs

De prijzen werden geschonken door handelaars van Kontich. Maar dat verliep niet zonder inspanning. Stefan Nijsten van Kasten op Maat, Fabienne Cools van Juwelen Yannick, Sophie Van Den Branden van bank Crelan en Veronique Vlaisoir van dameskleding Barcelona, spendeerden heel wat tijd om een prijzenpot van 8.400 euro op te halen bij de deelnemende winkeliers.  Dat de middenstand van Kontich nog in de lift zit,  getuigen twee deelnemers die van de Belgische kust en uit Nederland kwamen. 

“Normaal waren er 153 prijzen. Maar de kleine prijzen hebben we samengevoegd tot 50 euro zodat iedere winnaar toch naar huis kon gaan met een prijs van minstens 50 euro”, zegt hoofdorganisator Stefan Nijsten.

Mieke Aussems uit Kontich mocht de hoofdprijs, een cheque ter waarde van 500 euro, ontvangen. Die bestaat uit waardebonnen die kunnen omgeruild worden bij de leden van de Vank.

Mieke zal zeker die waardebon goed kunnen besteden voor de aankoop van een fiets. Haar vorige fiets en ook die van haar dochter werd onlangs gestolen.

De andere hoofdprijzen waren een cheque van 250 euro geschonken door het filiaal van Crelan, 2x een waardebon van 250 euro geschonken door Reizen Boone en een fiets geschonken door fietsenhandel Het Ventiel.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.