‘Pure Energie’ op Meifeesten in Kontich-Kazerne

Sfeer tijdens de Meifeesten vorig jaar
Geen Sfeer tijdens de Meifeesten vorig jaar

De traditionele Meifeesten in Kontich-Kazerne vinden dit jaar  plaats op 30 en 31 mei en op 1 en 2 juni. Dit ‘feest in het dorp’ met als thema ‘Pure Energie’ biedt verscheidene evenementen aan voor jong en oud, zoals een concert, quiz, kinderanimatie, energieke dans, volksspelen, jogging, barbecue, wandeltocht, rommelmarkt en feestrestaurant. Het volledige programma vind je op www.meifeestenkokaz.be. Voor deelname van de rommelmarkt dien je je op voorhand in te schrijven, via dezelfde website.

Met de Meifeesten willen de organisatoren de samenhorigheid met de gemeente Kontich stimuleren. Maar liefst 150 vrijwilligers zetten zich in om de feesten te doen slagen.

Zoals gewoonlijk gaat 10 procent van de opbrengst naar een lokaal goed doel. Dit jaar werd er gekozen voor de werking van het ’t Spinneke, met een spelotheek en een snoezelruimte, dat zich richt op kinderen met een handicap en hun familie. Bijna alle activiteiten gaan door in de Kapelstraat en rond de kerk van Kontich-Kazerne.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.