‘Kontich Schaatst’ zoekt medewerkers

Voor het evenement ‘Kontich Schaatst’, waarbij er kan geschaatst worden op het ijs van een overdekte schaatspiste, zijn de organisatoren nog op zoek naar medewerkers die instaan voor de organisatie van de schaatsbedeling, de toegangscontrole, het onderhoud en toezicht van de piste en het begeleiden van schaatsers, indien dit nodig is.

Sfeer op de schaatspiste .
Marc De Roeck Sfeer op de schaatspiste .

Er zijn ook polyvalente kassamedewerkers nodig. Die staan in voor de ontvangst van de bezoekers, het bijhouden van het kasregister, het openen en het sluiten van de schaatsbaan, het aansturen van de medewerkers en dienen te zorgen voor de orde en netheid op en rond de piste.

Voorwaarden

Kandidaten moeten sociaal, beleefd en kordaat zijn en in team kunnen werken. Koude mag je niet afschrikken en je dient beschikbaar te zijn tijdens de periode van 6 december tot en met 5 januari 2020. De volledige functiebeschrijving en sollicitatievoorwaarden vind je op www.kontich.be/vacatures, alsook het sollicitatieformulier.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.