‘Burgers en Boeren’ zoekt ambassadeurs voor de Zuidrand

Dinsdag 6 november tussen 14 en 20 uur organiseert de Streekvereniging Zuidrand in het oud–gemeentehuis van Kontich een infosessie over hedendaagse landbouw. Landbouwers en burgers van Borsbeek, Lint, Kontich, Hove, Mortsel, Aartselaar en Edegem kunnen dan achterhalen of zij een geknipte ambassadeur kunnen worden voor het project ‘Burgers en Boeren’.

Ambassadeurs denken mee na over wat ze kunnen betekenen voor de boeren in hun dorp en over wat boeren voor burgers kunnen doen.

Door de krachten en ideeën van boeren en burgers te bundelen, wil Streekvereniging Zuidrand samen met haar partners een belevingsaanbod uitwerken. Dit aanbod is gericht op gezinnen, scholen en bedrijven.

Het project wordt gedeeltelijk gefinancierd door de provincie Antwerpen. Als je meer wil weten, ga dan naar burgersenboeren@vormingplusantwerpen.be. Of ga een kijkje nemen op de website www.zuidrand.be.

Oud - gemeentehuis Kontich
Geen Oud - gemeentehuis KontichReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.