Huis Delsart in de Bondgenotenlaan in Leuven was een vaste waarde en zal verder leven in de geest van uitbaatster Martine Delsart.
Volledig scherm
PREMIUM
Huis Delsart in de Bondgenotenlaan in Leuven was een vaste waarde en zal verder leven in de geest van uitbaatster Martine Delsart. © Vertommen

Koning Boudewijnstichting komt met nieuwe inrichting voor Huis Delsart: “Vrouwelijke ambacht krijgt haar plekje in Leuven”

Sinds Martine Delsart een paar jaar geleden relatief jong overleed en het beschermde pand in de Bondgenotenlaan naliet aan de Koning Boudewijnstichting, werd er achter de schermen grondig nagedacht over een nieuwe invulling. Sinds kort is de spreekwoordelijke kogel door de kerk. “Vanaf eind 2023 zal het meesterschap van vrouwen er groeien en bloeien”, klinkt het veelbelovend.

0 reacties

  1. Hoegaards goud vloeit rijkelijk na overwinning Red Lions :"Het was nagelbijten tot de laatste seconde”
    PREMIUM
    Hoegaarden

    Hoegaards goud vloeit rijkelijk na overwin­ning Red Lions :"Het was nagelbij­ten tot de laatste seconde”

    De Red Lions deden wat ze beloofd hadden: Goud halen in Tokio. Voor niets minder dan de gouden plak gingen onze hockeyspelers naar de Olympische spelen. In Hoegaarden keken tientallen leden van de hockeyclub naar de bloedstollende finale op het grote scherm. Na de overwinning volgde een feestje en vloeide het Hoegaards witbier rijkelijk uit de kranen. Ongetwijfeld zal deze overwinning nog een boost geven voor de club die nu al ruim 500 leden telt en binnenkort waarschijnlijk nog meer.