Weekendje Sun Parks eindigt in mineur: Engels gezin met CO-vergiftiging naar ziekenhuis

Illustratiebeeld.
kos Illustratiebeeld.
Een weekendje Sun Parks aan zee in Oostduinkerke is voor een Engels gezin in mineur geëindigd. Alle gezinsleden moesten zondag met een lichte  CO-intoxicatie opgenomen worden in het ziekenhuis. 

Het gezin verbleef in het vakantiepark langs de Polderstraat en wilde zaterdagavond de open haard gebruiken. Daarbij liep er wat fout, want de rook van de haard blies de bungalow binnen. Ze sloten de gaard af, maar toen ze zondagochtend terug wakker werden, voelden ze zich duizelig. Ze belden de hulpdiensten, waarna meerdere ambulances het vakantiepark opreden. Het gezin, met kinderen tussen 14 en 16 jaar, werden overgebracht naar het ziekenhuis voor een controle. Ze hadden te veel rook ingeademd, maar stellen het goed. De brandweer controleerde de woning en ventileerde de bungalow. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Norbert Thieren

    Altijd goed in het winterseizoen de schoorsteen te laten kuisen en een metalen net te plaatsen zodat vogels daar hun nest niet meer maken.