Exclusief voor abonnees

Weduwe en zoon van overleden chef zetten samen restaurant De Kelle verder: “Kop omhoog en doordoen, dat had Thierry ook gewild”

Bart, Tjörven en Glenn zetten het werk van wijlen Thierry Cornelis (op de foto achter hen) in De Kelle verder.
GUS Bart, Tjörven en Glenn zetten het werk van wijlen Thierry Cornelis (op de foto achter hen) in De Kelle verder.
“‘Niet plooien’, stelde mijn man toen hij nog leefde. Daarom doen we door met ons restaurant”, zegt Tjörven Cornelis-Ghysdael (49), die 25 jaar met chef-kok Thierry Cornelis getrouwd was en even lang De Kelle in Koksijde runde. De geliefde horecaman overleed op 13 juli achter het stuur na hartfalen. Samen met zijn zoon Glenn (30) en zijn kameraad sous-chef Bart Lanoye (33) zet Tjörven nu door. “Ik ben er zeker van dat mijn schat over onze schouder goedkeurend meekijkt.”

Je hebt 18% van dit artikel gelezen