Twee dj’s sluiten met nieuw Helmgras Festival zomervakantie af

Karel Ghysel en Aron Sirjacobs op het terrein waar de eerste editie van het Helmgras festival zal plaatsvinden
Benny Proot Karel Ghysel en Aron Sirjacobs op het terrein waar de eerste editie van het Helmgras festival zal plaatsvinden
Zoek je nog een passende afsluiter voor het zomerverlof? Dj’s Karel Ghysel en Aron Sirjacobs organiseren op 30 en 31 augustus voor het eerst het Helmgras Festival in Koksijde.

“We koesterden al langer dat idee. Na enkele positieve gesprekken met de gemeente kregen onze plannen concrete vorm”, zegt Karel. “Het is al een paar zomers geleden dat we in onze gemeente nog een festival hadden. Tijd dus om daarin verandering te brengen. De site bij Ster der Zee is de geknipte feestlocatie. Met zeecontainers bouwen we een podium.” Karel en Aron presteren met gepaste trots de line-up. “Vrijdag brengen we verschillende deejays samen met Viktor Verhulst en Kobe Ilsen als bekendste namen. Zaterdag gaan we voor house- en technomuziek. Er komen dan zelfs buitenlandse toppers zoals Spartaque uit Oekraïne en Amekmar uit Nederland.” Een weekendticket kost vijftien euro. Info: www.helmgrasfestival.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.