Storm aan zee zaterdag: groot paellafeest alvast afgelast

De Orde van de Paardevisser schaft zaterdag zijn paella af maar serveert op 20 augustus wel zijn gekende soep tijdens de Vierdaagse van de IJzer (foto)
GUS De Orde van de Paardevisser schaft zaterdag zijn paella af maar serveert op 20 augustus wel zijn gekende soep tijdens de Vierdaagse van de IJzer (foto)
De Orde van de Paardevisser zal nu zaterdag geen paella serveren. “Het zal te hard waaien om alles veilig te laten waaien”, duidt voorzitter Marc Sirjacobs.

“Het zal zaterdag zeer hard waaien met een wind uit het Zuidwesten en een windsnelheid tot negen beaufort. In zo’n weer kunnen tenten kapot waaien en vuren doven. Niet veilig dus en daarom hebben we onze paella afgeschaft. Het is met pijn in het hart maar we mogen geen risico’s nemen. Ook Mariette Crevette zal niet optreden dan.” De Orde van de Paardevisser tekent wel present op 20 augustus in Wulpen tijdens de doortocht van de Vierdaagse van de IJzer. Dan delen de leden gratis soep uit aan de deelnemers van dat wandelgebeuren.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • geert vlietinck

    Er komen nog zaterdagen zeker?

  • ann Van Damme

    En een weekje verzetten, kan dat niet?