Slapeloze nachten door pieptoon in Koksijde: politie vindt bron geluidsoverlast

Bij de politie van Koksijde kwamen afgelopen dagen verschillende meldingen binnen van geluidsoverlast door een telkens terugkerende pieptoon.
Björn Cocquyt Bij de politie van Koksijde kwamen afgelopen dagen verschillende meldingen binnen van geluidsoverlast door een telkens terugkerende pieptoon.
Bij de politie kwamen afgelopen dagen verschillende meldingen binnen van geluidsoverlast door een telkens terugkerende pieptoon in de Gaston Lejeunelaan in Koksijde-Bad. Een patrouille van de politie Westkust ging telkens ter plaatse maar kon niets vaststellen. Tot donderdagmorgen.

Volgens de politie gebruikte een bewoner van de Joststraat om de hoek namelijk een geluidstoestel op zijn terras om meeuwen weg te jagen. Sommigen worden ellendig van het geluid en hebben slaapproblemen. De politie bemiddelde uiteindelijk. Er werd afgesproken dat de man zijn toestel ‘s nachts niet meer aanlegt en het geluid afstelt op een aanvaardbaar niveau.

Volgens de politie gebruikte een bewoner van de Joststraat om de hoek namelijk een geluidstoestel op zijn terras om meeuwen weg te jagen.
ThinkStock Volgens de politie gebruikte een bewoner van de Joststraat om de hoek namelijk een geluidstoestel op zijn terras om meeuwen weg te jagen.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marc Wailly

  Hoe triestig, aan zee wonen en geen meeuwen kunnen verdragen....Verhuis dan ver weg van de zee man!

 • guido vermeyen

  Dus die overlast van die man primeert tegenover het geluid van de meeuw, mooie samenleving ,

 • Gack Rhyta

  Er dient dringend een nul tolerantie voor geluidsoverlast met hoge geldboetes ingevoerd te worden. Hallo politici, schiet aub in actie!

 • chris delanghe

  Aan de kust zitten er meeuwen. Dat is hun habitat. Als ge er niet tegen kunt blijf er dan weg. Kom ook niet klagen over het zand aan de deurmat of het water in de zee... Dat hoort bij het plaatje van de kust...