Secretaris kustreddingsdienst vanaf maandag te zien in ‘Homo Universalis’

An Beun is vanaf maandag te zien in Homo Universalis, de populaire rubriek van het Eén-programma 'Iedereen Beroemd'.
IKWV An Beun is vanaf maandag te zien in Homo Universalis, de populaire rubriek van het Eén-programma 'Iedereen Beroemd'.
Maandagavond lanceert het Eén-programma ‘Iedereen Beroemd’ opnieuw de rubriek ‘Homo Universalis’. Een van de honderd deelnemers aan de proeven is An Beun (37) uit Koksijde. We kennen haar als secretaris van de kustreddingsdienst IKWV.

“Mijn schoonbroer Kurt Baetens was zo enthousiast over die rubriek dat hij me overtuigde om mee te doen aan de preselecties. We vulden online een vragenlijst in en stuurden een filmpje van onszelf op. Duizenden kandidaten waren er. Kurt haalde het niet, maar ik wel”, lacht An Beun. “De inzet van de wedstrijd is een jaar lang gratis reizen, dus waarom zou ik niet meedoen? Je hoeft bovendien niet uit te blinken in één iets. Een flinke dosis geluk is het belangrijkste. Ik heb een spinnenfobie dus ik hoop dat ze niet zoals vorig jaar met dikke harige exemplaren zullen afkomen. Proeven waar ik lekkers mag verorberen zoals snoepjes, chips of slagroomtaarten, zijn dan weer wel welkom. Geheugenspelletjes of proeven rond taal zijn ook mijn ding. De opnames zijn al begin januari gestart in een oude Electrabelcentrale in Schelle. Per opnamedag worden er zes proeven opgenomen. Dat is vermoeiend, maar vooral plezant. In geen tijd heb ik vriendschap gesloten met de 99 andere deelnemers. En mijn schoonbroer heeft niets te vrezen. Hij is dan wel niet geselecteerd, als ik win mag hij eens mee op reis.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.